new york stock exchange bitcoin best crypto exchange for usa crypto coin invest upbit crypto exchange crypto ico to invest in
Select Page

Ben jij ook een groot fan van festivals, maar heb je het gevoel dat er iets mist in je outfit? Dat klopt! Er missen namelijk hotfix steentjes! Dit zijn kleine glinsterende steentjes die je op je gezicht, lichaam, kledingstukken en accessoires kunt plakken.Lees hieronder alles over hoe je deze steentjes kunt combineren met je outfit! Dit noemen we ook wel festival Strass steentjes.

De glitterbaard

Voor de vrolijke vogels onder ons die van veel glitters houden. Plak je glitters op je baard of op je kin. Begin in het midden van je kin en breidt uit naar links en rechts voor het mooiste resultaat.

Boven en onder de ogen

Dit kan je eigenlijk voor elk festival wel doen. Plak de hotfix steentjes boven en rondom je ogen. Dit geeft een erg mooi en zeer vrolijk effect!

De full face look

Je kunt natuurlijk ook je hele gezicht onderplakken. Dit raden wij alleen niet zo snel aan omdat het best wel een precies klusje is. Je kunt makkelijk uitschieten en bijvoorbeeld in je oog plakken. Dit willen we natuurlijk niet hebben. Wij raden het dus aan om het dan door een ervaren iemand op te laten plakken. Bekijk hieronder een filmpje van de full face look!

De hippie chique

Houd je van een wat chiquere uitstraling? Plak dan de hotfix steentjes boven je wenkbrauwen in een klein golfje. Hierdoor zullen je ogen nog beter uitkomen en net iets meer stralen.

Customize je outfit!

Je kunt de hotfix steentjes natuurlijk niet op je gezicht plakken. Je kan de steentjes ook op je kledingstukken en accessoires plakken. Denk hierbij dan aan glinsterende sneakers, tassen, jeans en nog veel meer! Er zijn genoeg voorbeelden hiervan te vinden op strass steentjes. Voor kleding maak je gebruik van hotfix steentjes. Deze steentjes heb je dan ook in verschillende vormen, kleuren en maten. De steentjes zijn gemakkelijk op te plakken, namelijk door middel van een strijkijzer. Zet je strijkijzer op de laagste stand en leg de steentjes op het kledingstuk of accessoire. Ga rustig met de strijkijzer over de steentjes heen. Doe dit een paar keer en voilla! De festival strass steentjes zitten vast geplakt!