crypto exchange volume data bitcoin trader estafa open source exchange crypto free bitcoin exchange script
Select Page

Ben jij benieuwd wat de gekste banen van nu zijn waar je ook nog eens flink geld mee kunt verdienen? Lees dan nu verder! In dit artikel ga ik jullie wat vertellen over de meest gekke maar ook goedbetaalde banen op dit moment.

 1. Shotjes meisje
  Dit is het meisje dat jouw een shotje met tequilla en jell-o shotjes verkoopt. Voor elk shotje dat zij verkoopt ontvangt ze 0,25,-. Ze verdienen gemiddeld op een nacht tyssen de 300$ en de 600$
 2. Onderzeeër kok
  In Australië verdient een gemiddelde kok in een onderzeeër zo’n 200.000$ per jaar! Als je rond de 6 jaar ervaring hebt als kok op zee is dit wat voor jou!
 3. Parel duiker
  Een gemiddelde parelduiker in Australie verdient ongeveer 1300$  per dag! Dit is 500$  boven het gemiddelde in Amerika. Dit komt puur omdat het een riskante baan is.
 4. Olie en gas duiker
  Een duiker die oliepijpen en gaspijpen onder water kan fixen verdient per jaar makkelijk rond de 80.000$ !
 5. Sperma of eitjes donor
  Dit is wel een hele gekke baan, maar je krijgt gemiddeld voor een uur 10 tot 15$ als je iemand je zaad of eitjes doneert.
 6. Menselijk standbeeld
  Je ziet het wel vaker in grote steden, mensen die zijn verkleed en geschminkt als standbeeld. Je zou denken dat dit natuurlijk niet veel geld oplevert maar er zijn dus bedrijven die deze mensen verhuren. Ze verdienen gemiddeld tussen de 25 en 200$ per uur.
 7. Waterglijbaan-tester
  Je gelooft het niet maar dit is echt een baan. Je krijgt niet alleen een redelijk salaris maar je mag ook nog is super veel glijbanen testen en reizen naar leuke plekken!
 8. Lift monteur
  Een monteur die gespecialiseerd is in het maken van liften verdient tot wel 70.000$ of meer per jaar! Wie had gedacht dat het maken van liften zoveel geld verdient.
 9. Speelgoed makers
  Heb je vroeger niet veel leuk speelgoed gehad en wil je die tijd nu inhalen? Dan kan dat! Een speelgoed maker verdient tot wel 53.000$ per jaar door hun creativiteit!
 10. Vuilnisman
  Dit is toch wel een van de meest onderschatte banen, niemand wil toch ook vuilnisman worden. Wat veel mensen niet weten is dat je hier tot wel 60.000$ per jaar mee kan verdienen!

Dit waren de 10 meest unieke banen waarmee je toch nog super veel geld mee kan verdienen! Ik hoop dat jullie dit leuk vonden om te lezen!

Bron: staatvandienst