gotta-haves https://gotta-haves.com Some things you just Gotta Have! Sat, 28 Mar 2020 13:37:18 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.4.6 Netflix vs Amazon Prime https://gotta-haves.com/blog/netflix-vs-amazon-prime/ https://gotta-haves.com/blog/netflix-vs-amazon-prime/#respond Sat, 28 Mar 2020 12:57:44 +0000 http://gotta-haves.com/?p=170 Netflix versus Amazon Prime Video Als het gaat om streaming videodiensten op aanvraag, is er geen groter dan Netflix. Het is verreweg de meest populaire service in zijn soort, zowel in Nederland als over de hele wereld. Maar dat betekent niet dat dit de enige optie is. Naarmate de markt voor deze diensten volwassener wordt, […]

The post Netflix vs Amazon Prime appeared first on gotta-haves.

]]>
Netflix versus Amazon Prime Video

Als het gaat om streaming videodiensten op aanvraag, is er geen groter dan Netflix. Het is verreweg de meest populaire service in zijn soort, zowel in Nederland als over de hele wereld. Maar dat betekent niet dat dit de enige optie is. Naarmate de markt voor deze diensten volwassener wordt, komen er steeds meer concurrenten bij. Een van de meest aantrekkelijke voor veel mensen is Amazon Prime Video, Amazon is sinds kort in Nederland en dit is een serieuze optie om te overwegen.

En toch, hoewel deze twee services beide strijden om onze entertainment-euros, verschillen ze radicaal van elkaar op verschillende gebieden, waaronder prijs, inhoudsselectie en extra functies. Dus als u gedwongen wordt er slechts één te kiezen, welke kies je dan? Het is niet per se een gemakkelijke beslissing, dus we hebben een spiekbriefje samengesteld waarmee je de twee kunt vergelijken op enkele van de belangrijkste criteria. Dus maak je scorekaart en je portemonnee klaar … en laten we klaarmaken.

30 dagen gratis AMAZON Prime Video

Prijs

Amazon Prime Student
We beginnen met een van de grootste verschillen: hoeveel je moet betalen als je wilt kijken. Het prijsmodel van Netflix is ​​heel gemakkelijk te begrijpen: er zijn drie serviceniveaus:

 • Basic (€ 7,99 per maand),
 • Standaard (€ 10,99 per maand) en
 • Premium (€ 13,99 per maand).

Alle drie geven je toegang tot de volledige catalogus van Netflix met advertentie vrije films, tv-programma’s en specials. De enige dingen die veranderen naarmate je meer betaalt, zijn de kwaliteit van de video en het aantal apparaten dat kan worden gebruikt om tegelijkertijd te streamen. Basic, zoals de naam al aangeeft, geeft je een enkele stream en beperkt je tot standaarddefinitie (480p). Standaard geeft je een tweede gelijktijdige stream en beide zijn beschikbaar in HD (tot 1080p). Met Premium kunnen vier apparaten tegelijkertijd kijken. De inhoud kan worden gestreamd tot 4K Ultra HD met HDR, evenals Dolby Atmos (wanneer de show of film beschikbaar is in deze formaten).

Amazon Prime Video is nog eenvoudiger met 2 opties. De maandelijkse kosten bedragen € 5,99 of een jaarlijks Amazon Prime-lidmaatschap van € 49. Dit geeft je advertentie vrije toegang tot de volledige Amazon Prime Video-catalogus, plus verschillende winkel gerelateerde voordelen die Amazon voor die prijs aanbiedt (en zelfs de muziekservice van Amazon). Met dit jaarlijkse lidmaatschap kun je streamen in de hoogste kwaliteit die je tv, streaming apparaat en internetverbinding kunnen ondersteunen, waaronder 4K Ultra HD met HDR en Dolby Atmos. Net als bij Netflix verschilt dit per film of tv-show. Met alle Prime Video-lidmaatschappen kun je maximaal drie titels tegelijk streamen, maar je kunt dezelfde titel maar op twee apparaten tegelijk streamen.

Het meest betaalbare prijsplan van Netflix is ​​nog steeds een stukje duurder dan Amazon Prime Video, wat betekent dat Amazon Prime Video op puur financiële basis deze ronde wint.

Winnaar: Amazon Prime Video

AMAZON Prime Video vanaf € 5,99 per maand

Apparaatondersteuning

Amazon Fire TV versus Roku Streaming Stick + Rich Shibley / Digital Trends.
Een streaming lidmaatschap hebben heeft geen zin als het niet compatibel is met de apparaten die je bezit. Amazon Prime Video is compatibel met een breed scala aan apparaten en platforms, waaronder webbrowsers op een pc of Mac, Roku, Apple TV, Amazon’s eigen Fire TV- en Fire-apparaten, iOS, Android, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3 en 4 , Nintendo Wii U, verschillende modellen van aangesloten Blu-ray-spelers, smart-tv’s en Google’s Chromecast en Chromecast Ultra.

Netflix, als voorloper van de streaming media-ruimte, heeft de meeste apparaatcompatibiliteit van elke dienst. Met ondersteuning voor alle dezelfde apparaten als Amazon, en verschillende andere, waaronder Nintendo 3DS en Windows Phone, geven we deze aan Netflix. Maar nu Amazon en Google de bijl hebben begraven en Chromecast aan de lijst is toegevoegd, is het dichterbij dan ooit.

Winnaar: Netflix

Inhoud

Netflix:
Netflix heeft duizenden Hollywood-films, tv-programma’s, documentaires en specials met een licentie. Maar door de jaren heen zijn het de originele producties van Netflix, zoals The Witcher, Stranger Things en The Umbrella Academy, die de schijnwerpers hebben gestolen en de wenselijkheid van Netflix hebben vergroot. De enige maker van inhoud die Netflix constant in kwaliteit verslaat, is HBO – fans van shows zoals Game of Thrones, Veep en Westworld weten precies wat we bedoelen.

In feite heeft Netflix de catalogus met films in de loop van de jaren gestaag verminderd naarmate het arsenaal aan tv-shows toeneemt, en de originelen vormen een groot deel van die groei. Helaas wordt Netflix met de lancering van de streamingdienst Disney+ langzaam verwijderd van enkele van zijn meest populaire films. De komende maanden wordt verwacht dat alle nieuwe franchises van Marvel, Disney en Star Wars exclusief worden voor Disney+ (en / of Hulu), en het is onbekend hoelang Disney Netflix toestaat om bestaande titels te licentiëren, zoals de enorm populaire Avengers en Star Wars-films.

Als je puur naar Netflix kijkt als alternatief voor het huren van Blu-rays of naar het theater gaan, klinkt dit misschien niet als een goede ontwikkeling. Maar zelfs als deze titels zijn verwijderd, is het moeilijk om het aanbod van Netflix te verslaan als je veel waarde hecht aan entertainment van hoge kwaliteit uit vrijwel elk genre.

Amazon heeft een veel grotere totale bibliotheek met films en tv-programma’s, die zowel Netflix als Hulu in de schaduw stellen. Maar grootte is niet alles. Amazon’s meest herkenbare Hollywood-films zijn meestal ouder, zoals Iron Man 2, Sherlock Holmes en Top Gun, en onder de goede zijn er tal van middelmatige titels (of erger nog). Amazon heeft ook geïnvesteerd in zijn eigen originele inhoud, zoals The Marvelous Mrs. Maisel, Fleabag, Jack Ryan en The Man in the High Castle. Op de lange termijn is dit waarschijnlijk de juiste strategie, maar tot nu toe kan Amazon gewoon niet concurreren in die arena.

Winnaar: Netflix

Gebruikerservaring, audio en video

De interface van Amazon kan een beetje log zijn. Het varieert in stijl en bruikbaarheid van het ene apparaat naar het andere, met de beste ervaring (geen verrassing) op zijn eigen Fire TV-mediastreamers, terwijl de uitvoering op sommige smart-tv’s minder intuïtief is. De webinterface voor Prime Video wordt gepresenteerd als een onderdeel in de online winkel van Amazon, in plaats van als een op zichzelf staande ervaring. Dit kan een beetje schokkend zijn, vooral als je probeert uit te zoeken hoe je naar een film kunt zoeken. De grote zoekbalk bovenaan het scherm is de juiste plaats, maar het ziet er naar uit dat je op het punt staat om op Amazon.com te zoeken, niet op Amazon Prime Video. Amazon biedt niet meerdere gebruikersprofielen voor Prime Video en de video-aanbevelingsengine is niet bijzonder geavanceerd. Klachten dat het moeilijk kan zijn om iets fatsoenlijks te vinden om naar te kijken, zijn niet ongebruikelijk.

Een kenmerk dat trivia-liefhebbers zullen waarderen, is de röntgenfoto van Amazon. Hiermee hebt u toegang tot castfoto’s, biografieën, filmografieën, soundtrackinformatie en trivia, zonder uw afspeelscherm te verlaten.

De videokwaliteit is over het algemeen erg goed op Amazon Prime Video en het is opmerkelijk dat de service niet meer geld in rekening brengt voor titels die beschikbaar zijn om in 4K te worden gestreamd met HDR en Dolby Atmos. Waar de inhoud het toelaat, worden soundtracks aangeboden in Dolby 5.1 surround. Toch hebben sommige mensen opgemerkt dat de kwaliteit van Prime Video kan variëren, zelfs bij zeer snelle internetverbindingen, dus uw ervaring kan variëren.

Netflix heeft ondertussen een van de meest consistente interfaces, met slechts kleine veranderingen van het ene apparaat naar het andere die meestal zijn ontworpen om de sterke punten van een bepaald platform te omarmen, zoals de voor mobiel geoptimaliseerde apps voor Android en iOS. U kunt meerdere gebruikersprofielen hebben, elk met zijn eigen unieke aanbevelingen, een profiel voor kinderen om dingen perfect PG-beoordeeld te houden, en als u het beu bent om door het brede scala aan gecategoriseerde inhoud te bladeren, is een uitstekende zoekfunctie nooit ver weg.

Hoe goed het ook is, de interface van Netflix heeft een flagrant nadeel: het bedrijf staat erop om automatisch voorvertoningen te laten zien telkens wanneer je de focus verschuift naar een nieuwe film of miniatuur laat zien. Ze leiden op zijn best af en zijn in het slechtste geval erg irritant, en er is geen manier om ze uit te schakelen. Niet elke titel heeft een voorbeeld, maar als je tussen recente releases (of een Netflix-origineel) springt, heb je maar een seconde de tijd om verder te gaan voordat het voorbeeld begint. Houd die mute-knop bij de hand.

De video- en audiokwaliteit op Netflix is ​​fantastisch. Het bedrijf beheerst de kunst om het niveau van videocompressie aan te passen aan de snelheid van uw internetverbinding, dus tenzij u opzettelijk de videokwaliteit op een lager niveau instelt om gegevens te besparen, moet u kristalhelder beeld en geluid krijgen, vooral als u ‘ re op het Premium-abonnement. Net als bij Amazon Prime is 5.1 Dolby surround beschikbaar voor de meeste films en shows, tenzij Dolby Atmos op een hoger niveau wordt aangeboden (ervan uitgaande dat je A / V-uitrusting dit ondersteunt).

Met audio en video van topkwaliteit en een gebruikersinterface waar we van houden (ondanks de vervelende previews), grijpt Netflix deze ook.

Winnaar: Netflix

Live tv en extra’s

amazon-prime-instant-video-2019:
Een van de aantrekkelijke onderdelen van Netflix is ​​dat het een all-in voorstel is: één maandelijkse prijs geeft je toegang tot alles. Maar als u een snoer snijder bent, wilt u misschien iets meer terwijl u probeert het gat op te vullen dat is achtergelaten door uw nu geannuleerde kabelabonnement.

Het is vermeldenswaard dat Amazon Prime Video u toegang geeft tot twee soorten premium-inhoud die niet zijn inbegrepen in het jaarlijkse Prime-lidmaatschap van € 49. Er is een huur- of koopgedeelte met een goede selectie van zowel nieuwere films als klassiekers, voor prijzen vanaf € 3,99. Er zijn ook Amazon-kanalen, waarmee u zich kunt abonneren op kabelnetwerken van derden, zoals HBO, Epix, Starz en CBS All Access. Deze kanalen bieden vaak de mogelijkheid om shows live te bekijken, omdat ze normaal gesproken via kabel of satelliet worden uitgezonden, en je hebt na de eerste uitzenddatum toegang tot alle inhoud. De prijzen variëren, maar het à la carte arrangement kan aantrekkelijk zijn voor diegenen die gewoon HBO in hun leven willen en daarvoor geen apart abonnement willen aanmaken in een aparte app.

Ten slotte, hoewel het niets te maken heeft met het bekijken van video, mag je niet over het hoofd zien dat een Prime-lidmaatschap andere leuke voordelen biedt, zoals gratis tweedaagse verzending op veel Amazon-producten, Prime Music, wat een behoorlijke zo niet geweldige muziekstreaming-service en onbeperkte foto-opslag, om er maar een paar te noemen.

Aangezien Netflix geen extra’s heeft om over te praten, is deze eenvoudig.

Winnaar: Amazon Prime Video

Conclusie

Er is een reden waarom Netflix meer abonnees heeft dan welke andere streaming videoservice dan ook – en met een zeer ruime marge. Het is een fantastische manier om reclamevrije films en tv-programma’s te bekijken, en dankzij de investeringen van het bedrijf in zowel gelicentieerde als originele inhoud is er altijd iets dat het bekijken waard is. Als toegang tot de beste selectie van videocontent, geleverd via een goed doordachte en consistente interface, voor u van belang is, denken we dat dit de beste keuze is.

Maar zelfs Netflix Standard kan nog steeds een deuk in je budget steken, dus als je al een Amazon Prime-lidmaatschap hebt vanwege de verschillende andere voordelen, is het logisch om te zien of Prime Video je dorst naar entertainment kan lessen. Je betaalt er immers al voor.

Als u niet zeker weet welke u moet kiezen, zeggen we beide. Tegenwoordig is het hebben van een paar streamingdiensten (op zijn minst) vrij standaard, zodat je allerlei films en tv-programma’s kunt bekijken voor een geweldige entertainmentervaring vanuit je woonkamer.

 

The post Netflix vs Amazon Prime appeared first on gotta-haves.

]]>
https://gotta-haves.com/blog/netflix-vs-amazon-prime/feed/ 0
Strass steentjes voor op festivals! https://gotta-haves.com/blog/strass-steenjtes-festival/ https://gotta-haves.com/blog/strass-steenjtes-festival/#respond Mon, 12 Aug 2019 12:32:15 +0000 http://gotta-haves.com/?p=132 Ben jij ook een groot fan van festivals, maar heb je het gevoel dat er iets mist in je outfit? Dat klopt! Er missen namelijk hotfix steentjes! Dit zijn kleine glinsterende steentjes die je op je gezicht, lichaam, kledingstukken en accessoires kunt plakken.Lees hieronder alles over hoe je deze steentjes kunt combineren met je outfit! […]

The post Strass steentjes voor op festivals! appeared first on gotta-haves.

]]>
Ben jij ook een groot fan van festivals, maar heb je het gevoel dat er iets mist in je outfit? Dat klopt! Er missen namelijk hotfix steentjes! Dit zijn kleine glinsterende steentjes die je op je gezicht, lichaam, kledingstukken en accessoires kunt plakken.Lees hieronder alles over hoe je deze steentjes kunt combineren met je outfit! Dit noemen we ook wel festival Strass steentjes.

De glitterbaard

Voor de vrolijke vogels onder ons die van veel glitters houden. Plak je glitters op je baard of op je kin. Begin in het midden van je kin en breidt uit naar links en rechts voor het mooiste resultaat.

Boven en onder de ogen

Dit kan je eigenlijk voor elk festival wel doen. Plak de hotfix steentjes boven en rondom je ogen. Dit geeft een erg mooi en zeer vrolijk effect!

De full face look

Je kunt natuurlijk ook je hele gezicht onderplakken. Dit raden wij alleen niet zo snel aan omdat het best wel een precies klusje is. Je kunt makkelijk uitschieten en bijvoorbeeld in je oog plakken. Dit willen we natuurlijk niet hebben. Wij raden het dus aan om het dan door een ervaren iemand op te laten plakken. Bekijk hieronder een filmpje van de full face look!

De hippie chique

Houd je van een wat chiquere uitstraling? Plak dan de hotfix steentjes boven je wenkbrauwen in een klein golfje. Hierdoor zullen je ogen nog beter uitkomen en net iets meer stralen.

Customize je outfit!

Je kunt de hotfix steentjes natuurlijk niet op je gezicht plakken. Je kan de steentjes ook op je kledingstukken en accessoires plakken. Denk hierbij dan aan glinsterende sneakers, tassen, jeans en nog veel meer! Er zijn genoeg voorbeelden hiervan te vinden op strass steentjes. Voor kleding maak je gebruik van hotfix steentjes. Deze steentjes heb je dan ook in verschillende vormen, kleuren en maten. De steentjes zijn gemakkelijk op te plakken, namelijk door middel van een strijkijzer. Zet je strijkijzer op de laagste stand en leg de steentjes op het kledingstuk of accessoire. Ga rustig met de strijkijzer over de steentjes heen. Doe dit een paar keer en voilla! De festival strass steentjes zitten vast geplakt!

 

The post Strass steentjes voor op festivals! appeared first on gotta-haves.

]]>
https://gotta-haves.com/blog/strass-steenjtes-festival/feed/ 0
Gastblog: Verslaafd aan Diamond Painting! https://gotta-haves.com/blog/gastblog-verslaafd-aan-diamond-painting/ https://gotta-haves.com/blog/gastblog-verslaafd-aan-diamond-painting/#respond Thu, 25 Jul 2019 10:23:06 +0000 http://gotta-haves.com/?p=120 Sinds een aantal jaren geleden ben ik begonnen met Diamond Painting en ik kan je zeggen, het is zeer verslavend en ontzettend leuk om te doen. In het weekend of in de avond als ik een keer tijd heb kan ik met deze bezigheid helemaal tot rust komen. Wat begon als een eenmalige puzzel om […]

The post Gastblog: Verslaafd aan Diamond Painting! appeared first on gotta-haves.

]]>
Sinds een aantal jaren geleden ben ik begonnen met Diamond Painting en ik kan je zeggen, het is zeer verslavend en ontzettend leuk om te doen. In het weekend of in de avond als ik een keer tijd heb kan ik met deze bezigheid helemaal tot rust komen.
Wat begon als een eenmalige puzzel om een keer te proberen is ondertussen uitgelopen in een wekelijkse hobby.

Mijn top 7 mooiste Diamond Painting

7.

Diamond Painting. Witte tijger

Mijn allereerste diamond painting, deze zal altijd speciaal blijven

6.

Paarden diamond painting

Dit plaatje vond ik vooral heel gaaf en ik houd heel erg veel van paarden, dit is mijn eerste Diamond Painting geweest van paarden

5.

Zwanen Diamond Painting

Schitterende kleuren combinatie al zeg ik het zelf, deze Diamond painting koste me 6 weken om af te ronden

4.

Waterval Diamond Painting

Deze koste me zo’n 9 weken om af te maken. Het resultaat was dan ook fantastisch

3.

DIamond painting van olifant

De combinatie van het plaatje en de tijd die het me heeft gekost om af te maken

2.

Diamond painting. 5-luik van leeuw

Mijn eerste 5-luik. Heeft me ongeveer 5 maanden gekost om af te maken. Nog steeds een van mijn absolute favorieten

1.

6 maanden over gedaan, dit is mijn persoonlijke favoriet. De kleuren combinatie vind ik erg goed in deze Diamond Painting

Wil je ze af zien? Volg deze blog, in mijn volgende post laat ik je zien hoe alle paintings zijn geworden.

Groetjes Sharon,

Producten gebruikt:
strass-steentjes.nl/diamond-painting

TIP

Tijdelijk 30% korting op: Diamond Painting Cupido

The post Gastblog: Verslaafd aan Diamond Painting! appeared first on gotta-haves.

]]>
https://gotta-haves.com/blog/gastblog-verslaafd-aan-diamond-painting/feed/ 0
Top 10 unieke banen om je geld mee te verdienen! https://gotta-haves.com/blog/top-10-banen-om-geld-te-verdienen/ https://gotta-haves.com/blog/top-10-banen-om-geld-te-verdienen/#respond Wed, 22 May 2019 11:45:40 +0000 http://gotta-haves.com/?p=110 Ben jij benieuwd wat de gekste banen van nu zijn waar je ook nog eens flink geld mee kunt verdienen? Lees dan nu verder! In dit artikel ga ik jullie wat vertellen over de meest gekke maar ook goedbetaalde banen op dit moment. Shotjes meisje Dit is het meisje dat jouw een shotje met tequilla […]

The post Top 10 unieke banen om je geld mee te verdienen! appeared first on gotta-haves.

]]>
Ben jij benieuwd wat de gekste banen van nu zijn waar je ook nog eens flink geld mee kunt verdienen? Lees dan nu verder! In dit artikel ga ik jullie wat vertellen over de meest gekke maar ook goedbetaalde banen op dit moment.

 1. Shotjes meisje
  Dit is het meisje dat jouw een shotje met tequilla en jell-o shotjes verkoopt. Voor elk shotje dat zij verkoopt ontvangt ze 0,25,-. Ze verdienen gemiddeld op een nacht tyssen de 300$ en de 600$
 2. Onderzeeër kok
  In Australië verdient een gemiddelde kok in een onderzeeër zo’n 200.000$ per jaar! Als je rond de 6 jaar ervaring hebt als kok op zee is dit wat voor jou!
 3. Parel duiker
  Een gemiddelde parelduiker in Australie verdient ongeveer 1300$  per dag! Dit is 500$  boven het gemiddelde in Amerika. Dit komt puur omdat het een riskante baan is.
 4. Olie en gas duiker
  Een duiker die oliepijpen en gaspijpen onder water kan fixen verdient per jaar makkelijk rond de 80.000$ !
 5. Sperma of eitjes donor
  Dit is wel een hele gekke baan, maar je krijgt gemiddeld voor een uur 10 tot 15$ als je iemand je zaad of eitjes doneert.
 6. Menselijk standbeeld
  Je ziet het wel vaker in grote steden, mensen die zijn verkleed en geschminkt als standbeeld. Je zou denken dat dit natuurlijk niet veel geld oplevert maar er zijn dus bedrijven die deze mensen verhuren. Ze verdienen gemiddeld tussen de 25 en 200$ per uur.
 7. Waterglijbaan-tester
  Je gelooft het niet maar dit is echt een baan. Je krijgt niet alleen een redelijk salaris maar je mag ook nog is super veel glijbanen testen en reizen naar leuke plekken!
 8. Lift monteur
  Een monteur die gespecialiseerd is in het maken van liften verdient tot wel 70.000$ of meer per jaar! Wie had gedacht dat het maken van liften zoveel geld verdient.
 9. Speelgoed makers
  Heb je vroeger niet veel leuk speelgoed gehad en wil je die tijd nu inhalen? Dan kan dat! Een speelgoed maker verdient tot wel 53.000$ per jaar door hun creativiteit!
 10. Vuilnisman
  Dit is toch wel een van de meest onderschatte banen, niemand wil toch ook vuilnisman worden. Wat veel mensen niet weten is dat je hier tot wel 60.000$ per jaar mee kan verdienen!

Dit waren de 10 meest unieke banen waarmee je toch nog super veel geld mee kan verdienen! Ik hoop dat jullie dit leuk vonden om te lezen!

Bron: staatvandienst

The post Top 10 unieke banen om je geld mee te verdienen! appeared first on gotta-haves.

]]>
https://gotta-haves.com/blog/top-10-banen-om-geld-te-verdienen/feed/ 0
Amsterdam’s nieuw golf merk komt met gave collectie golf caps! https://gotta-haves.com/blog/crisp-golf-caps/ https://gotta-haves.com/blog/crisp-golf-caps/#comments Fri, 17 Aug 2018 15:43:49 +0000 http://gotta-haves.com/?p=90 2 golf freaks, eentje uit Apeldoorn en eentje uit Amsterdam hebben een nieuw golfmerk op gezet. Goed om te zien dat een beetje frisse wind waait door een doorgaans wat statige sport. In Amerika zie je tegenwoordig al wel wat meer “progressive” golf merkjes op staan en Crisp is daar als Nederlands merk een mooi onderdeel van. […]

The post Amsterdam’s nieuw golf merk komt met gave collectie golf caps! appeared first on gotta-haves.

]]>
2 golf freaks, eentje uit Apeldoorn en eentje uit Amsterdam hebben een nieuw golfmerk op gezet. Goed om te zien dat een beetje frisse wind waait door een doorgaans wat statige sport. In Amerika zie je tegenwoordig al wel wat meer “progressive” golf merkjes op staan en Crisp is daar als Nederlands merk een mooi onderdeel van.

Bron: Crisp Golf featured op leadingcourses.com

Crispy Golf Caps

Op dit moment bestaat de collectie uit caps en beanies, we doen een kleine greep uit het aanbod.

101 classic Crisp series

Crisp 101 Series Golf Cap

Structured 6 panel golf cap, met een lederen bandje en witte gesp, super gaaf.

102 “1-up” Series

102

Met de 102 1up sta je met de competitie direct voor!

107 “GIR” Series

107

Greens raken, that’s what it’s all about! Met de 107 “GIR” cap leg je ze allemaal in de buurt. En als de putter dan een beetje aan is ga je laag.

Crispy Golf Beanies

Naast caps hebben ze een aantal hele gave beanies. Helaas gaan we weer langzaamaan naar de winter toe dus komen deze mutsen goed van pas.

114 “scramble on” Series

114

Houdt je oren lekker warm komende winter met de 114 series! Een clean design met het Scramble On motief. Scrambelen in golf staat voor het redden van je par als je buiten de green ligt.

Buy 1 get 2 actie!

Er is op dit moment een dikke actie gaande op CRISP GOLF’s collectie. Koop 1 cap en krijg er een voor gratis! Die wil je niet missen. Activeer de promo met code “1FREE” bij de checkout.

Crisp Golf Caps Major Sale

The post Amsterdam’s nieuw golf merk komt met gave collectie golf caps! appeared first on gotta-haves.

]]>
https://gotta-haves.com/blog/crisp-golf-caps/feed/ 1